DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
STERLIN 40,2943 % -1.04
FRANG 35,7169 % 0.28
ALTIN 2.499,53 % 0,61
BITCOIN 2.116.359 -0.758

TİNGADER Malatya Şubesi 1.Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi

Yayınlanma Tarihi : Google News
TİNGADER Malatya Şubesi 1.Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi
0

TİNGADER (Tüm internet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği) Malatya Şube 1. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kurucu Şube Başkanı Kazım Erayabakan, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Dernek salonunda gerçekleştirilen TİNGADER 1’inci olağan kongresi pandemi tedbirlerine uygun şekilde yapıldı. Çoğunluğun sağlanması ile Divan Kurulu oluşturularak seçimlere geçildi.

Genel Kurul; saygı duruşu, İstiklal Marşı, açılış konuşması ve Divan Kurulu’nun seçilmesi ile başladı. Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) Malatya Şube Başkanı Kazım Erayabakan, “Bugün dernek binamızda 1 Olağan kongremiz gerçekleştirdik. Kongremiz üyelerimize ve Malatya’mıza hayırlara vesile olsun. TİNGADER 2020 yılında kuruldu. Türkiye’mizde 65 ilde il temsilciliği ve  17 ilde şube başkanlığımız var. Amacımız, internet haberciliğinin sorunlarına çözüm bulmak ve meslektaşlarımızın birlik, beraberliğini sağlamak” dedi.

Başkan Erayabakan, “ Sahada çalışan ve gazetecilik mesleğine emek veren arkadaşlarımızın sosyal haklarını, internet yasasın biran önce çıkmasını istiyoruz ve basın mensubu arkadaşlarımızın haklarını korumak için açılan bir derneğiz meslektaşlarımızın sosyal haklarını koruyacağız” şeklinde konuştu.

Kongrede Divan Heyeti Başkanlığına Mehmet Zafer, katip üyeliklere Muhammed Said Yalçın ve Erol Gül getirildi. Yönetim Kurulu faaliyet raporu, kesin hesap okundu, müzakere ve  ibra edildi. Tahmini bütçe görüşmesi gündeme alınarak okundu müzakereye açıldı ve kabul edildi.

Daha sonra yapılan oylamada şu isimler seçildi:

YÖNETİM ASIL: 1-Kazim Erayabakan, 2-Hatice Erayabakan, 3-Ali Albay, 4-Erol Gül, 5-Mehmet Gürbüz.

YÖNETİM YEDEK : 1-Leyla Yıldırım Özdemir, 2-Nazlı Koç, 3-Ebru Çelik, 4-Emiş Özdemir, 5-Hatice Serap Karlıdağ.

DENETİM KURULU ASIL: 1-Muhammed Said Yalçın, 2-Ömer Çakmak, 3-Büşranur Erayabakan.

DENETİM KURULU YEDEK: 1-Adnan Dağdeviren, 2-Müzeyyen Karagöz, 3-Rabia Bozkuş.

KAYNAK: malatyagundemozel.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

YORUM YAP