DOLAR 32,4542 % 0.21
EURO 34,6580 % 0.18
STERLIN 40,5751 % 0.17
FRANG 35,2567 % 0.09
ALTIN 2.388,24 % 0,34
BITCOIN 57.368,02 -7.146

Babası kılıklı oğlan…

Yayınlanma Tarihi : Google News
Babası kılıklı oğlan…
0

İsrail devletinin başbakanı katil Netanyahu’nun oğlu Yair Netanyahu işsiz güçsüz sefil biri olduğunu belli ederek, Türkiye düşmanlarının yanında yer alıp, PKK sözcülüğüne soyundu.
Oğul Netanyahu daha öncelerinde yaptığı gibi yine defalarca aykırı paylaşımlar yaparak babası olacak zalim Benjamin Netanyahu gibi dili ve söylemiyle Türkiye aleyhtarlığına devam ediyor.
Kurulduğu 1948 yılından bu yana sahipsiz Filistin halkının topraklarına göz diken İsrail’in Siyonist liderleri, Müslüman Filistin halkına zulmü reva görüp, işgal projesine devam ediyor.
Aylardır sahipsiz, suçsuz Gazze halkına, minicik yavrulara, kadın erkek demeden bombalar yağdırıp, on binlerce suçsuz günahsız halkı katletmeye devam eden Siyonist İsrail hükümeti kanlı elleriyle Müslümanları katletmeye yok etmeye devam ediyor.
Tüm Dünya devletlerinin sadece seyredip boş beyanatlarla güya karşı çıkmaya çalıştıkları İsrail zulmü devam ediyor.
ABD nin turist yörelerinde boş beleş yaşayarak keyf i sefa süren Ayir Netanyahu, kendi ülkesinin zalim liderlerinin ve askerlerinin Gazze halkına yaptıkları acımasız zulmü görmezden gelerek, Bagımsız Türkiye Cumhuriyeti düşmanlarını aklı sıra destek vermeye çalışıyor.
Babasından daha deli olan oğul Netanyahu PKK destekçiligi yapmayabsouunup açıklama yapmaya devam ediyor.
Türkiye Cumhuriyeti’nin sert tutumunun altında ezilen Gazze kasabı Netanyahu ailesi şimdi de oğlunu kullanmaya başladı.
Miami de tatil yaparken dahi kendisine verilen görevi yerine getiren toy oğlan Netanyahu, güya babasının sinsi tepkilerinin aksine Türkiye’ye dil uzatmaya devam ediyor.
Türkiye Cumhuriyeti’nin sarsılmaz tavrı karşısında, ne yapacağını şaşıran İsrail devleti şimdi de oğul Netanyahu üzerinden güya bizi rahatsız etmeye çalışıyor.
Bin yıllık köklü bir devlet geleneğinden gelen Türkiye Cumhuriyeti bu tür safsata beyanat ve açıklamaları asla kaale almaz ve önemsemez.
Lakin İsrail’in, Türkiye’e aleyhine demeçlerinin yanında Baba Netanyahu’nun yaptığı zulmü göz ardı ederek oğul Netanyahu ya demeç verdirmesi, Türkiye Cumhuriyeti’den çekindiginin de bir belirtisi olarak ortaya çıkmaktadır.
Türk Gençliginin bu tür yayınlara sessiz kalmayacagını umuyorum.
Saygılarımla
M Sıtkı Aloğlu

YORUM YAP