DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.604,95 1.05

Engin Çağlar, duygusal bir yapımla sinemaya dönüyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Engin Çağlar, duygusal bir yapımla sinemaya dönüyor
0

Türk sinemasının unutulmaz başrol oyuncuları arasında yer alan Film-San Vakfı Başkanı Engin Çağlar, uzun bir aradan sonra yeniden beyaz perdeye dönüyor.

Usta oyuncu Çağlar’ın, ilkhavadis.com’a yaptığı açıklamaya göre, Mayıs ayında çekimlere başlanılması planlanan film, baba-kız hikayesini anlatıyor. Yönetmen ve başrol oyuncusu olarak rol alacak Engin Çağlar’ın filmdeki kızı için ise 25 yaşlarında oyuncu arayışı sürüyor.

Çekimleri İstanbul dışında yapılacak filmle ilgili iddialı konuşan Engin Çağlar, eskiden sanatçıların isimleriyle bilindiğini şimdilerde ise birçok sanatçının sadece film ya da dizilerdeki isimleriyle hatırlandığını söyledi.

Çağlar, Yeşilçam döneminde teknolojinin bu kadar gelişmediğini ancak sanatçılardaki samimiyetin, işlerine bakış açılarının çok güzel filmler ortaya çıkardığını kaydetti.

Günümüz sanatçılarının işlerinin daha kolay olduğuna dikkat çeken Engin Çağlar, “güzel, yakışıklı, dikkat çekici fiziğe sahip olmak iyi oyuncu olmak için yeterli değildir. İyi oyuncu olabilmek için roldeki duyguları birebir yaşamak ayrıca rolün hakkının verilip verilmediğini öğrenmek için sanatçıların kendilerini dikkatlice izlemeleri lazım.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

YORUM YAP