DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.670,00 1.077

AHH… BU SİTE YÖNETİMLERİ…

Yayınlanma Tarihi : Google News
AHH… BU SİTE YÖNETİMLERİ…
0

Mahmut Şevket Haberveren yazdı…

Başlığımızda ki haykırışımızı duyan işiten bir yetkili bir bürokrat olmuyor maalesef ya kulakları işitmiyor veya nasılsa bizleri seçtiniz şimdilik işimiz bitti sizlerle mi diyorlar, demeselerdi bu güne kadar sosyal medyada ve basın mensubu arkadaşlarımız dile getirdiler ve getirmeye devam ediyoruz/edeceğiz de ta ki bizleri duyuncaya kadar.

Sayın yetkililer bu sitelerin bir ayrıcalıkları veya bir özellikleri mi var ki kendileri çalıp kendileri oynuyorlar her hangi bir şeye itiraz ettiğinizde sözleşmede var deyip önümüzü kesiyorlar, peki bu sözleşmeyi kim yazmış/hazırlamış, tabi ki kendileri..

Sayın yetkililer, bir sitenin aidatı ne için toplanır giderlerini karşılamak sitenin ihtiyacı olan şeyleri temin etmek için, iyide karşılanıyor mu…HAYIRRR..
Yönetimin işi site sakinlerinin huzurunu temin etmek değil mi evet…ediliyor mu….HAYIRRR
Güvenliğin işi nedir site içersin de asayişi sağlamak, peki bir tek güvenliğin site içersin de gezdiğini gören var mi veya güvenlik görevlisi var mı… HAYIRRR
Peki site içersin de her şey güllük gülistanlık mı.. HAYIRRR

Zira yemek taşıyan kuryeler site içersin de yarış pistindeymiş gibiler biri birleri ile yarış yapıyorlar sanki, girilmeyecek yerlere kadar motorlarını soktukları yetmiyormuş gibi verdikleri gaz ile beyinleri tırmalıyorlar ikaz ettiğinde üstüne yürüyorlar, motorlarını binanın kapısına kadar getirip yasak olan alanları ihlal ediyorlar, gecenin bir yarısında son perdeden açılmış araçların müziklerini site yönetimine haber ediyorsunuz, resimleyin plakasını tespit edin getirin diyorlar, üst katındaki komşunun sabahtan akşama kadar koşturan çocuklarını söylüyorsunuz karakola şikayet edin diyorlar. Peki sen yönetim olarak site sakinlerine ne veriyorsun paralarını almaktan başka.

Bu site yaklaşık 2000 daire, aidatı ortalama 565 tl ısınma sıcak/soğuk su ücretleri ayrıca alınıyor, alınmasına, birde ORTAK GİDER deyip bir meblağ daha yüklüyorlar ( Yaklaşık 300 tl olan ısınmaya 200 tl ORTAK GİDER ekleniyor ) ki ne merdivenlerde ne ara koridorlarda petek yok, bu alınan neyin ortak gideri onu da bilende yok.

Bir daire, 565 tl aidat + 300 tl ısınma + 200 tl ortak gider + 150 tl su parsı = TOPLAM 1215 TL Ödeme yapıyor. ( Temmuz ayında aidatların 750 ile 850 tl ye çıkarılacağı söyleniyor)

Sayın yetkililer sizlere sesleniyorum ister iktidarda ister muhalefette olun sizleri bu millet ihtiyaçlarını temine, sıkıntılarını gidermeye, haksızlığa/adaletsizliğe siper olmaya, fayda ve yararına olan şeylerin önünü açmaya MİLLETVEKİLİ seçmediler mi,

Siz iktidar sahipleri sizler nerelerdesiniz bu Vatanda yaşamıyor musunuz bu olan bitenlerden haberdar değil misiniz, yoksa bir kaç kişi veya bakan nasılsa çalışıyor bize mecliste oturmak mı düşer diyorsunuz. Bu millet sizden görev bekliyor UNUTMAYIN…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

YORUM YAP