DOLAR 32,3400 % -0.07
EURO 34,8790 % 0.06
STERLIN 40,6534 % 0.01
FRANG 35,7427 % 0.57
ALTIN 2.393,53 % -0,14
BITCOIN 63.698,75 3.035

Yeter Artık! Düşün AK PARTİ’nin Yakasından

Yayınlanma Tarihi : Google News
Yeter Artık! Düşün AK PARTİ’nin Yakasından
0

Def Olup Gidin, AK PARTİ Teşkilatlarından…

AK PARTİ’yi toparlamak ve eski günlerine geri döndürmek yine Cumhurbaşkanı ve AK PARTİ Genel Başkanı sn; Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde olacaktır. Çünkü Cumhurbaşkanı sn; Recep Tayyip Erdoğan’dan başkası AK PARTİ’yi tekrar şaha kaldıramaz. Bu nasıl mı olacaktır?

AK PARTİ, ilk günlerine geri dönecek ve kendini resetleyecektir. A’dan Z’ye köklü değişiklikler yaparak, AK PARTİ ‘nin eski ruhuna ve eski günlerine geri dönerek bunu gerçekleştirecektir. Bunun başka bir yolu ve başka çözümü yoktur.

AK PARTİ Genel Başkanı sn; Recep Tayyip Erdoğan’ın ömrünü feda ettiği AK PARTİ, birilerinin elinde oyuncak olacak bir parti değildir. Cumhurbaşkanı sn; Recep Tayyip Erdoğan’ın gece gündüz uyumadan, canını dişine taktığı, sağlığını hiçe saydığı AK PARTİ yerel seçimlerde ikinci parti durumuna düşecek bir parti değildir.

AK PARTİ Genel Başkanı sn; Recep Tayyip Erdoğan’ın, binlerce eserler bıraktığı, dünyanın en güzel şehri haline getirdiği, leş kokusu olan Haliç’i mis kokulu bir hale getirdiği, örümcek ağı gibi her yanı metrolarla ördüğü, Boğazın altından geçirdiği, Avrasya tüneli ya da İstanbul Boğazı Karayolu Tüp Geçişi, duble yollarla konforlu seyehat imkanlarını sağladığı AK PARTİ, İstanbul Büyükşehir Belediyesini kaybedilecek bir parti miydi?

Çiftçilerimizin her daim yanında olan, çiftçilerimizin üretim yapması için, hibe olarak  mazot desteği, gübre ve ilaç desteği sağlayan, fındık, çay gibi ürünlerin taban fiyatlarını en üst seviyeye çıkaran, sağlık alanında en üst konforu sağlayan, her zaman üreticilerin yanında olan hükümetimizi temsil eden AK PARTİ, bu hale gelecek bir parti miydi?

Kocaeli’nin merkezi dahil olmak üzere tüm ilçelerini karış karış gezen ve herkesi kucaklayan, insanların dertlerine derman olmak için canını dişine takan, hizmet etmek için canını ve sağlığını hiçe sayan, 40 derece ateşle hasta olduğu halde evinde istirahat etmeyip, halkın hizmetkarı olan, çiftçilerimizin üretim yapmasını sağlamak için dağ, taş, tarla ve bahçede çiftçilerimizle birlikte hasat yapan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ve Kocaeli’nin medarı iftiharı olan, AK PARTİ’yi temsilen milletvekilliği yapan Kocaeli Milletvekili sn; Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun siyaset yaptığı Kocaeli’de üç ilçeyi kaybedecek bir parti miydi AK PARTİ?

Ey kısır döngü siyaseti yapanlar!

Ey menfaatçi siyasetçiler!

Ey rant elde etmek için AK PARTİ’de olanlar !

Ey bre gafiller!

Ey gerçek siyasetçileri partide istemeyen hainler!

Ey devlet ve millet aşkıyla yanan siyasetçilere darbe vuran rantçı siyasetçiler!

Ey AK PARTİ’ye gönül vermiş siyasetçileri siyasetten kovan embesiller!

Ey ruhunu satmış teşkilatlar !

Ey yan gelip yatarak siyaset yapanlar!

Ey asalaklar!

Ey AK PARTİ’ye ihanet edenler!

Ey yerel seçimlerde AK PARTİ’nin oy kaybına neden olan siyasetçiler!

Ey AK PARTİ’nin ikinci parti olmasına sebep olan asalaklar!…

Düşün artık AK PARTİ’nin sırtından. Düşün artık bu milletin yakasından. Def olup, gidin AK PARTİ teşkilatlarından. Gidin başka kapıya. 

AK PARTİ, birilerinin sahibi olduğu ve birilerinin rant elde etmek için siyaset yaptığı, birilerinin makam ve mevki sahibi olmak için siyaset yaptığı bir parti değildir. AK PARTİ, halkın partisidir. AK PARTİ, hizmet partisidir. Bu da böyle biline…

Saygılarımla!

Ayhan Yalçın 

Gazeteci, Yazar, Köşe Yazarı , Yorumcu, Şair, 2019 seçimlerinde Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı, Sivil Toplum Lideri, Siyasetçi , İşletmeci, Satış Pazarlama uzmanı, Eğitimci, Danışman, Genel Müdür, CEO

YORUM YAP