Türk Toplumuna Uygun Olmayan Yayınlara Kim Dur Diyecek!

Yayınlanma Tarihi :

Reyting Uğruna TV’lerde Yayınlanan  Ahlaksızlık Programlar

Uzun zamandır TV kanalları reyting almak için abuk subuk ve Türk toplumuna uygun olmayan, ayrıca gelenek ve göreneklerine ters düşen diziler ve programlar yayınlıyorlar. Bir kaç dizi hariç, geri kalan dizilerin hepsi aldatma üzerine kurgulanmış diziler. 

Evet bir kaç dizi ve bir kaç program hariç, diğer tüm programlar Türk Milleti ‘nin psikolojisini bozan, ahlakını bozan, ruh sağlığını bozan, Türk ailesi yapısına uygun olmayan ve çocuklara kötü örnek olan yayınlar. Maalesef bu diziler, bu programlar Türk toplumunun ahlaki değerlerine aykırı olan programlardır. 

Nedense tüm diziler, tüm programlar ve tüm yayınlar aldatma ve aldatılma üzerine kurgulanmış. Ne hikmetse tüm ama tüm programların ana konusu aldatma ve aldatılma üzerine. Bir de aşk dizileri var. Diziler  okulda çekiliyor. Ama okul resmen aşk yuvası gibi. Öğrenciler birbirine aşık oluyor, birbirine karşı entrikalar çeviriyor, birbirine karşı nispet yaparcasına çarpık ilişkiler kuruyor. Hey Allah’ım ne günlere kaldık… RTÜK bu gibi yayınları mercek altına alıyorduk mutlaka. Ama biraz daha derinlemesine inceleme yapması gerektiğini düşünüyoruz. 

Sanırım bu dizilerin ortak gayesi ahlaksız hayatları, çarpık ilişkileri toplumun zihninde normalleştirmek ve normal bir davranış biçimi gibi algılanmasını sağlamak. Ayrıca bu dizilerde küfürlerin havada uçuşuyor.

Bir de bu dizilerin Türk toplumunun ahlaki değerleriyle örtüşmediği gibi, bununla birlikte Müslüman kültürüne ve Müslüman inancına aykırı olması da ayrı bir muamma. Kültürümüze, ahlakımıza ve inançlarımıza ters düşen ve toplumun maneviyatını incilten bu dizilerin ve yayınların bir an önce yayınlar kaldırılması gerekiyor. 

Sapkınlık, ahlaksızlık, ihanet içeren, toplumumuzu incilten ve rahatsız eden bu gibi yayınların kaldırılması için RTÜK harekete geçmeli ve yayıncı kuruluşlara gerekli cezalar vermelidir.

Saygılarımla!

Basın No: