reklam
hava 13° Orta
DOLAR 32,3432 % % 0.18
EURO 35,1286 % % -0.17
GRAM ALTIN 2.237,97 % % -0,25
ÇEYREK A. 3.659,07 % % -0,25
BITCOIN 2.123.733 % -6.318
SON DAKİKA
Google News

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Son Güncelleme :

19 Mart 2023 - 0:48

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıldönümünü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Baydilli mesajında, 1915 Çanakkale Deniz Zaferi’nin bu milletin bağımsızlığa ve vatanına ne kadar düşkün olduğunu gösteren bir sembol olarak her zaman gururla hatırlandığını dile getirdi. Başkan Baydilli mesajında şunları kaydetti:
 
“108 yıl önce şanlı ecdadımız dört bir yandan gelen düşmanın karşısına zorluk ve imkansızlıklara rağmen birlik içinde dikilmiş, ‘Çanakkale Geçilmez’ şiariyla şehadete yürümüştür. Vatanın her yerinden bu kutlu mücadeleye katılan erkek, kadın, cocuk ve yaşlı kahramanlarımız kanının son damlasına kadar azim ve iman dolu göğsünü siper ederek kâfiri bu topraklara sokmadı. Tarihimizin şanlı ve destansı savaşlarından biri olan Çanakkale Zaferi, Türk milletinin bağımsızlık ve egemenlik için verdiği amansız ve kahramanlıklarla dolu bir destandır. Dönemin zor şartlarını ve düşmanın çokluğunu düşününce gerçekten imkansız denileni başaran, korkusuzca vatan savunması yapan ecdadımız ile ne kadar gurur duysak azdır. O dönemden bugüne her zaman vatan toprağına göz diken dış ve iç düşmanlarımız oldu ancak Çanakkale’deki kahraman ecdadın torunları canı pahasına da her zaman vatanı kahramanca savundu. Üst üste gelen afetler nedeniyle zorlu bir dönemden geçerken, Çanakkale’de şehit olan atalarımızın manevi desteğiyle yaralarımızı birlik ve beraberlik içinde saracağımıza gönülden inanıyorum. Allah ülkemize, milletimize böyle zorlu zamanları, afetleri bir daha yaşatmasın. Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıldönümünü kutluyor, vatan uğruna şehadete yürüyen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Ayrıca deprem ve sel felaketlerinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İlk Havadis located at Haber, Spor, Politika, Gündem , Siyaset , Haber, Spor, Politika, Gündem , Siyaset, Haber, Spor, Politika, Gündem , Siyaset . Reviewed by 70 customers rated: 1 / 5