DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
STERLIN 40,2943 % -1.04
FRANG 35,7169 % 0.28
ALTIN 2.499,53 % 0,61
BITCOIN 2.115.183 3.674

Yayınlanma Tarihi : Google News
0

Türkiye’nin Ekonomik Yükseliş Vizyonu

Türkiye, 2023 yılında ekonomik hamlelere hazırlanıyor. Türkiye’nın Yüzüncü yılında vizyonu misyonu ile yerli ve yabancı sermayeyi Türkiye’ye çekiyor. Uluslararasi İstanbul Finans merkezi dünyada ses getiriyor.

Avrupadan, İstanbul,a sermayeyi taşımak için dünyanın gözü istanbulda. D-8 ülkesi Malezya sermayesinin merkezi Londra bulunuyor. Sermayenin akışı yön değiştirerek artık sermayenin yeni adresi İstanbul finans merkezi olacak’tır.

Malezya ile yapılan anlaşmalar neticede sonuçlar meyvelerini vermeye başlamıştır. Malezya ile beraber bir çok ülke sermayesini İstanbul finans merkezine taşıyacağı gözü kulağında bekliyor.

Yatırımın yeni adresi Türkiye olacak. Sanayi ve teknoloji alanında zor zamanlar yaşayan batının tek çaresi Türkiye’den başka çarenin olmadığı kaçınılmazdır.
Uluslararasi sermayenin Türkiye akışı Türk ekonomisini canlandıracaktır. Dönen sermayenin İstanbul’un yerli borsaları, savunma sanayi, tüm ağır sanayi projeleri hız kazanacaktır. Bilinmeyen projeler tozlu raflardan inecekdir. Artık Türkiye’yi kimse dudamaz.

Bankacılık ve finans ile İstanbul büyüyen ve güçlenen sektörün kalbi olacaktır. Dünyada finans merkezinin adresi İstanbul olacakdir. İleri ki süreçlerde tüm özel bankaların bir arada toplanacağı ve dünya ticaret merkezinin kalpi İstanbul olacağını kimse unutmasın, yani paranın merkezi İstanbul olacak.

ABD ekonomik olarak yenilgiye uğraması ve çöküşünden sonra dünya da Türkiye ile Çin yarışacaktır. Batının bir çok ülkesi Türkiye,den yana olacaklar. Arabi hz. söylediği gibi Türkiye yüz yıl aradan sonra yeniden gücünü ortaya koyan tek devlet olacakdir .

Çin üzerinden hizlandirilan projelerin başına gelen dijital para sistemi geliştiriliyor bu gücün önüne kimsenin geçemeyeceğim fark edildi. Dünyada Türkiye ile Çin yarışacağı tek rakip olacaktır.

Türkiye ağır sanayi hamlesi yabarak dünyanın en önde gelen teknolojileri ile dünyayı tanıştıracak
Tüm hakkı olan batıda birçok şirketi tek kalem altına toplanacak
Dünya finansı istanbula akışını hızlandırrabilmek Uluslararası bankaların İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Yeni kurulacak uzay teknolojileri üstü Kazakistan olacak. Rusya ile müteakip kalarak ağır sanayi teknoloji üstü görülmeyen Bilinmeyen yeni uçak sanayi ile tanışacak Türkiye olacakdir.

Finans piyasaları, ticaret piyasalari, ağır sanayi, uzay teknolojilerine kadar dünyanın kalpi İstanbul dünya ekonomilerine yön veren Türkiye olacaktır.
Pasif bir yatırım görülen İstanbul finans merkezi kurulacak olan yazilim ve lojistik üstü dünyaya yön verecektir.

Bugüne kadar Amerika Newyork dan çalışan sistemin yeni adresi Türkiye olacakdir. Atmış beş milyara mal olan bugün ki değeri yüz milyar olan İstanbul finans merkezi beş yıl sonraki değeri ikiyüz milyarı bulabileceği gözden kaçmamalı.

Finansin gücü teknoloji ve ağır sanayinin gücüdür. İmkanın gücüdür. Finans merkezi daha önemli bir altyapı özelliklerine sahip farklı bir bankacılık sistemi kuruluyor artık onların sistemi geçerli olmayacak Türkiye’nin sistemi geçerli olacakdir. İslam Birliği finans merkezi dünya Küresel ölçekte ekonomi organizasyonları yıllık on milyon kaynak akımını sağlayacaktır.

Dünya yeni para primi istanbul dinari olacak veya islam dinari olacak
Tüm insanlık yeni para birimi ile buluşmuş olacak veya altin ile alış veriş yapacaktır.

Küresel baskı ve sömürü düzeni son bulacak. ABD, dolar ile tüm insanlığı sömürerek ayakta kalmaya çalışıyor. Dünya’ya aslan kesiliyor. Artık, İsanbul Finans Merkezi ile alternatif güç Türkiye var.

YORUM YAP